Groentepakket

De inschrijvingen voor 2020 zijn afgelopen. Zou je toch nog graag aansluiten? Geef ons dan een seintje via ons contactformulier.

Gelieve ook het reglement te lezen, klik hier.

** Corona-update: de groentepakketten 2020 gaan door zoals gepland. De kans is bestaande dat we voor bepaalde afhaalpunten een alternatief voorzien. Ook zullen we maatregelen treffen om de ‘social distancing’ tijdens het afhaalmoment te kunnen garanderen. We brengen jullie tijdig op de hoogte! **

Hoe werkt het?

Wekelijks stellen we een mand samen op basis van de groenten van ons eigen bedrijf, eventueel aangevuld met groenten van collega bioboeren uit het Pajottenland. We voorzien een brede variatie aan seizoensgroenten, die daags voor de levering geoogst worden. Kraakvers dus!
Het abonnement loopt van april tot en met november voor een periode van 35 weken. We leveren het wekelijkse pakket op verschillende afhaalpunten in de regio Pajottenland en Zennevallei.

Als abonnee beteken je voor ons heel veel! Je draagt bij tot een zekere afzet van onze groenten aan een eerlijke prijs, je helpt ons mee de teelt te financieren en garandeert werk- en inkomenszekerheid voor onze medewerkers.

Wat zit er deze week in je pakket? Bekijk het filmpje!

Wat kost het?

Een klein abonnement kost € 350 en bevat 4 à 5 soorten groenten in kleinere hoeveelheden. Dit komt op € 10 per week.
Een groot abonnement kost € 590 en bevat 7 à 8 soorten groenten in grotere hoeveelheden. Dit komt op € 16,86 per week.

Als teler vragen wij aan onze abonnees om dat bedrag (indien mogelijk) bij aanvang van het jaar te storten. Zo maak je het voor ons mogelijk om te investeren in plant- en zaaigoed, het bewerken van de akkers, het onderhoud van de teelt, … . Je doet als het ware een stukje voorfinanciering van jouw toekomstige oogst.

Welke afhaalpunten zijn er?

We hebben afhaalpunten in Halle, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw, Lennik, Gooik, Wambeek, Borchtlombeek, Aalst, enz. De volledige lijst vind je via het inschrijvingsformulier.

De Groentelaar steunt MOES

MOES staat voor Mensen Overal Ecologisch Samen. Onze abonnees kunnen ervoor kiezen om via hun pakket een solidariteitsbijdrage te doen. MOES is ervan overtuigd dat duurzaamheid ook altijd sociale inclusie betekent: daarom ijveren we voor de betaalbaarheid van duurzame voedselproducten voor iedereen. Meer info op https://www.facebook.com/MOESSAMEN/

Vragen? Neem contact op!

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: