Groentepakket

Interesse in een abonnement op een groentepakket van april tot en met november? Klik hier om het inschrijvingsformulier in te vullen, wij doen de rest! Heb je ons pas later op het seizoen ontdekt en wil je nog meedoen? Dat kan! Uiteraard betaal je dan maar voor de nog resterende weken tot eind november.

Twijfel je nog of zo’n abonnement bij jou past? Dan kan je ook kennismaken via het proefabonnement van 4 weken, klik hier . (Start ook vanaf 5 april, zie onder).

Meer info over hoe het werkt, wat het kost en waar je het pakket kan afhalen vind je hieronder. Inschrijven voor zaterdag middernacht = je eerste pakket ophalen op de daarop volgende dinsdag!

Voor het complete reglement, klik hier.

Hoe werkt het?

Wekelijks stellen we een mand samen op basis van de groenten van ons eigen bedrijf, eventueel aangevuld met groenten van collega bioboeren uit het Pajottenland. We voorzien een brede variatie aan seizoensgroenten die daags voor de levering geoogst worden. Kraakvers dus!
Het abonnement loopt van 5 april tot en met 29 november voor een periode van 35 weken. We leveren het wekelijkse pakket op verschillende afhaalpunten in de regio Pajottenland en Zennevallei.

Als abonnee beteken je voor ons heel veel! Je draagt bij tot een zekere afzet van onze groenten aan een eerlijke prijs, je helpt ons mee de teelt te financieren en garandeert werk- en inkomenszekerheid voor onze medewerkers.

Wat zit er deze week in je pakket? Bekijk het filmpje!

Wat kost het?

Een klein abonnement kost € 360 en bevat 4 à 5 soorten groenten. Dit komt op € 10,28 per week. Een klein pakket is genoeg voor kleine groente-eters of ter aanvulling van andere aankopen.
Een groot abonnement kost € 605 en bevat 7 à 8 soorten groenten. Dit komt op € 17,28 per week. Echte groente-eters of zij die met wat meer zijn kiezen
een groot abonnement om er de week mee rond te komen.

We hebben ook eitjes in de aanbieding van onze eigen legkippen. Een ei-abonnement kost € 100 en bevat wekelijks 6 eieren. Dit komt op € 2,85 per week.

Als teler vragen wij aan onze abonnees om dat bedrag (indien mogelijk) bij aanvang van het jaar te storten. Zo maak je het voor ons mogelijk om te investeren in plant- en zaaigoed, het bewerken van de akkers, het onderhoud van de teelt, … . Je doet als het ware een stukje voorfinanciering van jouw toekomstige oogst.

Welke afhaalpunten zijn er?

  • Gooik – Tijs Boelens, Letterbeekstraat 30, 1755 Gooik (dinsdag 17u tot 19u)
  • Gooik – Paddenbroek café, bij Roeloeloe, Paddenbroekstraat 12, 1755 Gooik (dinsdag 17u tot 21u)
  • Pepingen – veld De Groentelaar, Huttestraat 46, 1670 Bogaarden (dinsdag 17u tot woensdag 20u)
  • Halle – café Bidon, Beestenmarkt 15, 1500 Halle (dinsdag 17u tot 21u)
  • Halle – Martine en Rudi, Victor Demesmaekerstraat 62, 1500 Halle (dinsdag 16u30 tot 18.30)
  • Halle – Gino, Scheepswerfkaai 7 (Bolster), 1500 Halle (dinsdag 17u tot 19u)
  • Buizingen – café Den Herberg, Oct de Kerchove d’Exaerdestraat 16, 1501 Halle (dinsdag 17u tot 21u)
  • Sint-Pieters-Leeuw – Eetcafé ’t Leeuwke, Rink 47, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (dinsdag 17u tot 21u)
  • Wambeek – Vera Annendijck, Langestraat 64, 1741 Wambeek (dinsdag 17u tot 19u)
  • Borchtlombeek – Lekkersvanie, Populierstraat 18, 1761 Borchtlombeek (dinsdag 17u tot 19u)

De Groentelaar steunt MOES

MOES staat voor Mensen Overal Ecologisch Samen. Onze abonnees kunnen ervoor kiezen om via hun pakket een solidariteitsbijdrage te doen. MOES is ervan overtuigd dat duurzaamheid ook altijd sociale inclusie betekent: daarom ijveren we voor de betaalbaarheid van duurzame voedselproducten voor iedereen. Meer info op https://www.facebook.com/MOESSAMEN/

Vragen? Neem contact op!

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: